Testimoniale

Voiam doar sa vă mulțumesc foarte, foarte mult pentru tot ce ați făcut cu fetita noastra! Soțul meu și cu mine suntem foarte mulțumiți: de felul în care s-a echilibrat, de felul în care își stabilește obiectivele și lucrează pentru ele și nu în ultimul de felul în care își susține punctele de vedere și își delimitează spatiul😀. Chiar daca totul este inca in plin proces, noi suntem incantati de evoluția frumoasă a ei. Va suntem recunoscători și va mulțumim din toată inima!

Mama de adolescenta

Am avut șansa de a o cunoaște pe dna psiholog Simona într-un moment dificil al vieții mele…Este un om minunat cu un suflet cald și un psiholog de mare calitate. Un bun ascultător care a reușit prin sfaturile sale , prin terapia acordată sa îmi redea încrederea în mine! Îi mulțumesc si pentru mine a devenit prietena sufletului meu!!

Gabriela, 52 ani

De-a lungul anilor, am incercat singura sa imi controlez atacurile de panica si anxietatea, iar pentru cativa ani am reusit, insa mereu am stat cu teama ca la un moment dat va veni acel atac de panica pe care nu il voi mai putea controla, ceea ce s-a si intamplat. Nu am stiut cat de usor este sa iti recapeti controlul asupra vietii tale pana nu am intalnit-o pe Simona. Ea m-a invatat tehnici si metode pe care le pot aplica oricand si oriunde pentru a ma linisti. Simona este un adevarat profesionist cu vaste cunostinte in domeniu si care vine in ajutorul fiecaruia cu diverse informatii si solutii centrate pe individ si problema. Simona m-a invatat sa imi controlez anxietatea in mai putin de 10 sedinte.
Ma bucur tare mult ca te-am cunoscut si iti multumesc din suflet pentru tot!

Ramona, 29 ani

Simona este omul de care te “îndrăgostești” iremediabil de la prima ședință. Prin felul ei natural și blând de a fi, te face sa te deschizi ușor și îți pătrunde cu delicatețe în suflet, ajutand la vindecarea traumelor trăite sau la rezolvarea problemelor întâmpinate. Recomand cu toata încrederea, psihologul și OMUL, Simona Mocioi!

Andreea, 28 de ani

Am cunoscut-o pe Simona într-un moment de cumpănă a vieții mele. O recomand cu căldură pe această rază de soare pentru toți cei care sunt depășiți de anumite situații, pentru a descoperi modalități de a ieși din stările respective.  Cei mai mulți dintre noi suntem într-o alergătură continuă după “ceva” și uităm să ne bucurăm de viață, de ceea ce ne oferă. Simona este o persoană caldă, un om deosebit care știe cu adevărat să te asculte. După ședințele cu ea viziunea asupra diferitelor situații era alta. O recomand tuturor celor care   își doresc sa schimbe felul în care își trăiesc viața, dacă unele zile sunt mai grele ea știe cu siguranță să aducă o rază de lumină pe fața ta. Te pup, Simona și mulțumesc mult!

Cristina, 35 ani

La Simona am ajuns având mare nevoie de ajutor. M-a ascultat, m-a făcut să înțeleg ce se întâmplă cu mine. M-a ajutat să depășesc o perioadă foarte grea

Simona, 51 ani

Simona m-a ajutat sa trec cu bine peste o perioada de depresie si anxietate. Datorita ei nu numai ca am reusit sa procesez toate evenimentele care au dus la depresie dar mi-am recapatat increderea in mine si in capacitatile mele. De asemenea m-a ajutat in relatiile cu persoanele importante din viata mea. Sedintele cu Simona nu numai ca imi creeaza o buna dispozitie dar sunt ca si cum ai vorbi cu un prieten, caldura si empatia cu care esti tratat te fac sa te deschizi cu adevarat si sa puteti explora impreuna ceea ce te doare, si cum sa vindecati durerea respectiva. Recomand cu caldura!

Elena, 34 ani

Simona este ca un pansament pentru suflet! Recomand cu toata increderea!

Livia, 30 ani

Simona is an insightful and compassionate therapist. I value her directness, honesty and wisdom. I trust a therapist when is able to understand complexity, be patient with you and trust in the larger process at hand; it shows that he has done his own personal work which is something Simona clearly does. I would highly recommend her for individual or couples therapy

Magdalena, 37 ani

Pentru mine colaborarea cu Simona a insemnat o gura de aer proaspat intr-o perioada tumultoasa. In Simona am descoperit un om puternic, multa rabdare, dragostea de oameni si un terapeut desavarsit! Cu prezenta si empatie a reusit sa surprinda toate starile si framantarile iar prin intrebarile adresate m-a ajutat sa fiu libera, sa ma bucur de lucrurile cu adevarat importante si sa fiu ceea ce imi doresc! Multumesc, Simona! Gandurile mele de recunostinta se indreapta mereu catre tine!

Sorina, 36 ani

%d bloggers like this: